Thailaaaand

Vi kom fram runt 1 inatt (svensk tid), flygresan gick faktiskt bra det var ingen turbulens alls!
Hotellet var obemannat nar vi kom hit, men efter en stund kom det personal hehe. Jag och syrran delar pa en liten Bungalow, (som sitter ihop med alla andra bungalows? haha).


Vi har bara degat och sooolat! Gooosh vad nice det e har, havet e ovanligt varmt ockso. :D Solningen gav ett bra resultat, redan forsta dagen. ;)

(Japp, jag lonar en data vid baren. ner vi kommer till det nesta hotellet ska jag anvenda min och ladda upp en massa bilder hihi!)


Nu ska jag checka film och sen sova, jag e helt slut!

I morgon blir det att bara ta det lugnt, sola, bada (you name it!);)

bloggar non dag framover, ha det bra der hemma :)

100329

Det är så jobbigt att packa när man ska vara borta i 2 veckor, men nu efter några timmar så är resväskan mer än full! Datan kommer såklart hänga med till Thailand, det skulle vara gratis internet uppkoppling på det ena hotellet så det e naajs. (nej jag ska inte sitta och på hotellrummet och stirra på datan varje dag;))
Jag vill bara komma fram, har börjat oroa mig lite för resan.. :( Men det kommer nog gå bra, hoppas jag.
Suger Palm Grand Hill Side (det andra hotellet vi ska bo på av 3).

Nu ska jag proppa min mobil med musik och se på Top Model, missa inte Desperate Houeswives! :)
Hörs kanske i morgon (om jag hinner) puss

1003??

åh fyfan. sitter och mår illa.. Haha nej men, jag borde sova.
Har lagt upp en stor hög mitt i rummet som ska förställa min packning, nej nu mår jag ännu mer illa när jag tänker på flygresan! Haha det här är inte bra, ska slå på nån film nu.
Det känns som om jag börjar bli förkyld, fast det kanske inte e så konstigt? Hehe.
Ha det najs!

100327

hejhej, skulle bara visa mitt nya lårsmycke som jag själv har gjort. :)
Ganska pilligt att göra men gymt snyggt (tycker jag!), det består av tre halsbandskedjor + ett smycke som förställer ett lås. :) Men jag tänkte inte på att jag kanske skulle åter använda det, hehe så jag fäste den för bra.  
Nu ska jag fixa mig lite inför kvällen, hörs kanske i morgon. Måste fixa maaaassa grejer innan Thailand! 

100326

PENIS
heiisann! tessan aka tette här! *rap* ille bara informera er alla om att märtafjärta och jag har gjort floaties, det var gott! ni kan spana in mer av min heta fejja at http://hollkefften.devote.se
ha det gött, shulilu, puss och allt sånt som märt skriver! possssss
heipa

100323

Skit vad trött efter två dagars skola, är inte van vid detta märker jag.. Hehe. 
Snart börjar desperate housewives:D det ska jag se, sen sova. Gissa hur länge jag duscha idag? ... 45 min.. Fan inte bra, men det är det bästa jag vet! (nästan hehe).
Jag och tessan ska försöka börja på poledance, FETT KUL! Fett TUFFT framförallt, vi kommer blir så smidiga och schnygga haha.
hmm, får se hur det går med det..

100321

längtar till thailand

100320

god morgon!
jag vaknade halv 9 idag? Skuuumt! Sitter i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig för smycken tills i kväll hehe. Äh no idea, får blunda och ta något. 
När jag klev upp idag hade simon redan varit ute och sprungit i en och en halv timme! What? Duktigt gjort säger jag bara, nu ska jag gå ut i solen. Det är fan 10 + grader! Yeeey!

-

hade lust att skriva nått men vet inte vad det va nu. 
Aja ska försöka sova, äntligen! Gick ju upp halv 9 i morse. Nattinatti

back

Gick till centrum och lämna tillbaka laddaren, träffade även Tessan :) Vi shoppa kromtabletter och choklad, haha!  Eller det var Tessan som köpte chokladen till sin mamma, faktiskt. Vi stod emot! 
Nu sitter jag och tittar på Så ska det låta, EMD är ju med, dah? Haha schnyggingar;) Snart kommer mina kurrar :D

100319

Nu har jag duschat, fixat naglarna och köpt laddare... Inte shoppat, kom på att man inte ska slösa! 
Och efter att man har köpt den där jävla laddaren så har man ingen lust att shoppa! ;( Den kostade 300 spänn, liksom en mobilladdare hallå?! Men jag köpte den, sen när Amalia kom hem och frågade om jag verkligen letat efter den borttappade noga. JA, det hade jag gjort. Det trodde hon såklart inte på så jag fick leta igen och då hittar jag den...... I garderoben. 
Så nu kanske man ska gå och lämna tillbaka den andra hehe.
me
 Är fortfarande lite snurrig av nagellacket, så jävla stark lukt. Bläää. 

hmm

Asså nej jag fattar inte vad som är så ocoolt med att använda två datorer samtidigt? Kan nån förklara bättre? Jag känner mig ganska tuff ju.
yeeah där har ni en bild på mig med!

jag och syster

Man är ju som vackrast när man sover.. Undrar hur länge sen det va hiho




nappen ligger ju där?


Hehe, har inget kul att skriva om idag. Mamma fyller 50 och hon har fått albumet jag och amalia gjort, hihi hon börja gråta (av lycka). Vi köpte världens godaste tårta, jag har ont i magen nu hehe! Sen så provade jag bikinisarna jag hade tänkt att köpa, men ingen fanns i min storlek *suck*. Det var det roliga jag hade att bjuda på idag, yeee.

Vill jag till stan och shoppa, lite sent nu kanske men får se om jag fortfarande vill det i morgon hehe (a). Andra planer för morgondagen är att hitta en mobilladdare, fixa naglarna och duscha. Stress, stress!


Haha nu ringde Tessan och sa att jag tydligen ska följa på Blue man group med Tobbe och Nicke (när det nu är) fan vad balla vi ska vara! ;) E dom bra? Jag har ingen aning, men dom ser ganska efterblivna ut! 8) 

Nu ska jag återgå till TVn haha (a) JUSTE. jag måste träna i morgon, kanske.

pusspuss.





(jag ska lägga upp fler bilder i fortsättningen, försöka iaf!) Känns inte som om jag fastnar på bilder just nu..;)

100317

Hihi, var på ett möte idag om lite grejer och så. Det gick bra:) Haha vill inte säga vad det handlar om än.. Nu sitter jag och håller på med mammas present som hon ska få av mig och syrran, asjobbigt! Har ont i ryggen och nacken eftersom att jag får sitta på golvet och greja en massa, men fint blir det!
Juste nu ska jag äta, måste ställa väckaren så att jag vet när jag ska äta. Ehe.
Såhär ser det ut just nu på rummet:
Och det är bara en del av allt! Men det är inte mitt rum hihi (a)
Kanske skriver lite sen också när jag kommit hem från stallet, jag tänkte rida ut om det är fint väder:)

min data dör...

...men jag vill bara säga att jag såg erik (han som typ va med i idol? han vann) och dennis m nyss, nicenicenice tihi

stress

nu ska jag och pappa åka till lokalen där mammas 50 års fest ska vara i helgen, jag ska fixa lite med stereokopplingen och så. :) I´m the DJ! Hhaha, jag e så snäll och hjälper till!
NU MÅSTE JAG SPRINGA

100316

Tjoho! Igår var jag i skolan och gjorde biologiprov + matteundervisning, det gick nog bra faktiskt! Fast senast jag sa så fick jag IG.. :( HEHE (men nu har jag fått VG på det). Sen så gick jag och sökte sommarjobb på *****(kan inte säga vart pga vissa människor :S) menmen hoppas jag får det iaf, ska ju samla ihop lite pengar till en eeeeepa haha! 
Sen så hade jag ett sorgligt moment, jag satt själv på en resturang... 8) Men då ville Rasmus träffa mig så jag åkte till stan. 
Köpte min efterlängtade volymtång eller vad man kallar det, från Björn Axén.
Ja, där e den!
Sen så orkade jag inte leta efter något annat, så vi gick bara runt haha!:) 
Köpta massa onyttigheter påvägen hem:( känns inte bra... Men ibland måste man få äta något onyttigt! Det är bra för hjärnan (har martina konstaterat, och jag litar på det). 
Seen idag så gick jag till skolan vid tio och gjorde omprov i matte 8) och engelska nationella, hoppas det gick bra.. Var där från 10 till ETT! Usch.
Åh i morgon blir det hmm.. spännande? Ska testa på en grej, men kan inte skriva vad än! Det är ju inte säkert att det kommer bli likadant i framtiden om man säger så... Hihi. HEMLIGHET. 

100314

God morgon, jag sitter och föröver alla bilder från igår. Eller ja typ 5 st? Hhaha :D Jag har precis pluggat så nu ser jag suddigt... Ska åka till stallet idag igen och rida ut typ, eller får se hur jag gör :)

Tessan fixar med kläderna in the walkincloset!;D

egopic in the mirror, right? hahahha 
Jag fick låna teessans döskalle-tröja, kände mig tuff så jag var tvungen att ta en bild.

en bild från folkracet, fan att jag inte tog några på själva tävlingen?? :O
Jaaa det var typ dom bilderna jag hade x) Nu ska jag fortsätta plugga!
Hihi har fixat såna där tabletter som är bra för naglar, hår och hud :D nice

100313

Hejhej! Jag är hemma nu, och jag är så trött! Igår natt blev vi hämtade av Lina hos Tez, det började bra.. Men sen så när hon ska vända bilen kör hon in i snödrivan och fastnar, hon glömde att den var bakhjulsdriven.. Så då får jag och Tessan knuffa fram den, efter många försök gick det! Det va det intressanta den natten. Sen klockan 6 ringer väckarklockan och vi sätter fart mot Västerås. Yeee ja vi tappa bort oss och så men sen kom vi fram :D Träffade människor och titta på tävlingarna, fan man blir ju sugen! Jag och Tessan ska iaf försöka skaffa oss epor o ha egna race. ;) 
lägger upp bilder sen när jag har mer energi hehe:)

100312

Har inte kunnat blogga pga att jag har haft fullt upp! ;) Men nu så sitter jag hos Teeeessan, vi försöker rensa hennes garderob lite haha, men det går faktiskt bra! Hon ska sälja lite grejer, kanske lägger upp bilder på sakerna här?

Jaja i morgon ska vi åka till västerååås, bilrace! Wooho, fett me nice. Har med min systemkamera så det blir nog lite bilder som kommer upp här, hoppas jag. :)

Här är i alla fall bilderna från Tokio Hotel konserten i globen haha!:)





Sen så har jag ju massa andra bättre bilder (typ..(a)) jajajajja! COPYRIGHT yeeah

100310

tjooohoo jag sitter på jobbet i stan hiho;9 ska till stallet vid 4 sen hem o sy om en klänning:D Inte så intressant aja jag är stolt över att jag uppdaterar bloggen nästan varje dag! haha 8)
hörs senare

100309

God morgon! Jag sitter o nördar mig framför datan + tvn, kanske dax att jobba lite. Hehe, min katt springer runt och gnäller heeeela tiden och försöker få min andra katt att para sig med henne. Inte kul. Men nu tror jag att hon sover, det är tyst ;) Nej nu ska jag först ta en promenad (= max 15 min) och sen pluggich, blir mer fokuserad så. 
Sessan sötnöt

100308

hejhej, sitter o försöker skapa ett youtubekonto men det funkar ingenstans! GAAAAAH. Då kan jag ju inte fixa mina videos hit till bloggen. KUL. Ingen bra start på dagen. 
Måste fixa lite copyright till bilderna sen kan jag slänga upp några här kanske;) 
tessi innan konserten :D

jag med några som ville bli fotad med mig? ehm;) Tessan va lite darrig på handen sådär innan konserten (det förklara dragen i mitt ansikte på bilden hahahhaha) rödnäsa får man av att köa tio minuter innan insläppet.=D



Men som sagt så fixar jag bilderna seen:) vill visa videorna ocksåå :(

hemma.

Hello, nu e jag äntligen hemma.. Globenkonserten va skitbra, jag och tessan träffa en tjej från tyskland som vi var med från att vi åkte dit till att vi åkte hem. Vi började köa 10 minuter innan insläppet men ändå kom vi näst längst fram? :D Stackarna som köade i timmar och dagar innan... Fan vad blöt man blev av allt vatten! Bill kastade nästan allt vatten ner i bhn på mig och i munnen, thanx.:) Det behövdes! Mycket vatten på båda konserterna!
Åkte ju till Göteborg i lördags och såg tokio hotel då med, den konserten var fan nästa bättre! Kan ju bero på att jag stod vid Gordon Trümper och Nathalie Franz? Haha aww trevliga typer, man såg att han va stolt över grabbarna i bandet. Ska ladda upp bilder senare. Stod på Toms sida denna gång, lite längre fram i mitten. 
Jämfört med Stockholm konserten kändes det som om det var bättre kontakt med publiken, nicenice.:D Tihi sen efter träffa vi Kenza, eller träffa o träffa.. Stod bredvid och kollade chockat på alla som ville fotas med henne hehe.. Som om alla galna th-fans springer runt och letar som galningar efter henne när konserten är slut, i stället för att jaga Tokio Hotel;) Jaja hon höll masken, log som vanligt.
Tåget gick sönder när vi åkte hem, fick byta så vi blev 5 timmar sena eller nått. Ska kräva pengarna tillbaka, himla SJ! 
Nu ska jag halvt sova framför tvn, skönt! Hoppas jag kan fixa mina vackra mobilbilder sen då:)

Tokio Hotel

Hoho nu drar jag och tessan på konsert, vi är ganska sena ute eftersom att konserten är halv åtta och klockan typ halv 3 (alla andra drar ju dit en vecka innan och sover på marken ;)) Haha kommer ihåg förra gången jag såg TH, gud ska nog inte lägga upp bilder på mig heheheheh. Jaja hejdåååååååå.:D
Är man fin så är man.
Här är grabbarna:
okej jag kanske inte valde en så bra bild på dom men jaja 8) bråååååttom. 

100301

Åh det e mars =D nicenice, februari kändes som en evighet! Idag har jag pluggat, pluggat och åter pluggat... Sen shoppa jag med amalia och teessan, eller dom shoppa jag titta på eftersom att jag sparar lite. :) Okej jag köpte zebra och leopardfärgade hårband från h&m för 50 spänn som jag ska ha till Thailand. Nu ska jag duscha och sen fixa naglarna för det hann jag inte igår, måste även plugga lite Tokio Hotel låtar för det börjar dra ihop sig till konserterna! Haha jag ska på två konserter (torsdag & fredag) i Globen och sen i Göteborg, ståplatser. Får se hur det går till med köandet eftersom att det redan är några (många) som har börjat köa idag... Jaja kulkul! :)
Och jag vet att jag inte har så många bilder på bloggen men det kanske kommer mer så småningom:)

RSS 2.0