hoh

blöh nu e jag hemma, sov inget på flyget så det är lika bra att sova nu. Ska till skolan i morgon, kommer vara död:D
saknar redan thailand

Marknad

Hoho, jag ligger i sängen men ska snart till marknaden vid Karon Beach. Drabbades av magknip för en stund sedan, kan bero på att jag bara har ätit frukost + en mango. Men middag ska det bli nån gång. :) 
I morgon ska jag åka fallskärm bakom en båt :D FAN VAD KUL! Amalia ska filma vid landningen hahaha! Kommer nog landa på rumpan eller på killen som åker med mig... Jag har iaf lovat mig själv att åka, om jag inge gör det så vet jag inte vad som händer men jag kommer bli besviken på mig själv. Har ju lovat motorkillarna att åka!
NU ska jag köpa massa väskor, ha det braaa

,

Jag sitter faktiskt o pluggar, tro det eller ej.. Skolan kan förstöra även i Thailand. 
Meeeeeen inga sura miner, idag har jag legat vid stranden och solat (konstigt och antagligen onormalt här i Thailandet). Snart blir det shopping och dinner i staden, mycket trevligt och riktigt varmt!

:)

fail bild, jag var tvungen att redigera bort läpparna =DHEHEH
Det blev något fel när jag förde över bilderna så dom blev blåaktiga, ska se om jag kan fixa det i morgon ;)
JAja vi var på FREEdom stranden idag, asnice! Det tog en halvtimme dit med longtail båten eftersom att man inte kan ta sig dit med bil haha. :) Som ni säkert har märkt så går inte energin åt datan här i Thailand, jag solar i stället. :D
fler bilder kommer...

Suger Palm

Idag checkade vi in på ett nytt hotell, här ska vi bo i 9 dagar sen bär det av mot.. (något annat hotell). Åhh gud! Ni ska bara se hur det är här, paaaradiset minst sagt! Klart det vackraste hotellet jag någonsin sett. 
Måste leta reda på kamerasladden sen kan jag föra över massa bilder:) 
Nu har solen dragit sig undan, skönt hehe. Mina fötter är ganska brända om man säger så! Snart ska vi iväg och shoppa godis och massa skräp till kylen, det behövs. ;D 
mina bilder kommer upp senare:)

100401

brende mig idag, aj! jaja tog en asnice massage iaf :D hinner inte skriva mer, ska ner po stranden o eta middag ;)


RSS 2.0