Naaaattti

Får beställa bikinis nån annan dag, hann inte nu. Fixade med spotify, som sagt så e jag ju teknisk så nu har jag det på mobilen också! :D Skönt till Thailand tex. Eftersom att det bara e jag som förstår mig på tekniska grejer i familjen så får jag fixa till alla andra haha... Köpte spotify-premium också, vet inte om det var nödvändigt? Skippar reklam iaf. Eller e det för att jag har premium jag kan ha det på mobilen också? Tror det, haha. :) Nu ska jag nörda mig framför datan, nattinatti!

100228

Helloo, har inte kunnat blogga idag eftersom att internet pajja igår... Men man är ju teknisk så det va inga problem att fixa när man väl försökte! :) Sen så har jag också fixat min systemkamera som mamma och syrran har försökt att fixa i över en månad? Jag pillade lite på den sen funka den, haha. :D Nu ska jag beställa några bikinis från Nellys i think. byebye;)

Tss.

Haha pinsamma människor det finns, fan vad skönt att slippa dom. Ärligt.   
Jahapp nu e jag nyduschad, ska sätta på This Is It även fast mitt huvud värker. Är inte direkt på partyhumör ;)

100227

Nu är jag heeeemmma! Det va kul igår haha, orkar inte berätta 8) har fortfarande "Oskar, oskaar han är inte rädd när det oskar"-låten på hjärnan, haha fan skönast. 
Nu ska jag fixa i rummet och brodera klart på mitt slöjdarbete och sen åka till stallet, ikväll blire Michael Jackson dvd. :) Har redan sätt den men ändå, jag börjar må dåligt igen! Så lika bra att stanna hemma, sköönt. :)
Höres senare ;)

Tjoohooo

Siitter o lyssnar på muuussiicca, väntar på att tette har duschat klart sen så blire partyparty!
Hihi har inte så mycket mer att säga men här får ni en vakker gammal bild på MOI från tettes daaaata:
 


100226

ehm idag har jag haft prov, det gick ganska bra faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig! :) Hoppas bara att läraren tycker desamma... Efter det åkte jag o shoppa, igen. köpte en bh + "underdel", body lotion, leggins och ett spetslinne. Vet inte riktigt hur jag ska använda det eftersom att jag köpte ett ganska tight, kommer nog behöva skickas till ett kloster efter den dagen iaf hahahha. 
Min mobil har fuckat sig :( eller ibland verkar den inte vilja leva... Stackars den, tror inte att det är så kul att ha mig som ägaren. Haha.
Nu ska jag nog äta, har bara ätit frukost idag så jag e ganska hungrig (eller rättare sagt så var jag hungrig men det gick över). Intresseklubben antecknar! Byebye  ♥

Thailand

Jag längtar ihjäl mig till Thailand, det är ungefär 36 dagar kvar hihi. Vi kommer bo på tre olika hotell haha men det ända jag hittills vet är säkert är Suger Palm Resort i Phuket. En pool direkt när man går ut från hotellrummet och egen jakutsi också.:)

100225

Har inte uppdaterat idag då eftersom att jag har pluggat och mått skit typ. :/ Har så ont i huvudet fortfarande, hoppas jag blir bättre imorn eftersom att jag ska ha prov och sen kanske träffa Tette :) Men om jag mår såhär kanske det inte är så bra... Aja, idag fick jag provköra lite på rudbecks parkering medans vi väntade på några, haha skitkul jag äger ju! :D Född till bilförare eller nått? Tihi.
Nu ska jag fixa mina naglar, dom ser förjävliga ut om jag ska vara ärlig! Vill ha tillbaka mina fina halvlånga naglar, 
men jag ska inte gå tillbaka till manikyr-beroendet hahha. 
här kan ni få en meningslös gammal bild medans jag e sjuk..:
jag har gått ner 3 kg igen, bara för att jag är sjuk tror jag. Blä, måste sätta igång med träningen när jag har blivit frisk! Men jaja kanske är fel på vågen :)

Natti

Nä nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt i morgon o plugga mm. 
Måste kanske ha prov då, usch.
Nattiiiii  ♥

Aj

Har fortfarande ont i huvudet! GAAAH! Känns bara bra när jag är ute och jag kan inte vara ute så mycket. :( 
Hmm vad har man gjort idag då? Jag har solat, förstört mina läppar, ätit McDonalds(...) och pluggat! Yeeah jag lever livet kan man ju säga, har massa prov o skit. 
Juste jag var en snabbis i stallet också, fixa lite till tage mannen. Hann inte rida, eller jag har ju ont i huvudet också så det blev inte av. 
Nu har jag pluggat klart för idag i alla fall! Ska leta jobb nu hihi...

100224

Har precis duschat, men kunde inte göra det så länge eftersom att städerskan knackade på dörren hela tiden. Irriterande och stressande! Men nu har hon äntligen fått komma in, = att jag får hålla mig undan... Har hört att städare kan vara aggressiva?! Näää hon är säkert jättesnäll.
Fyfan jag har fortfarande ont i huvudet, ingenting hjälper! :( Eller jo det hjälpte att duscha, men det var bara medans för nu har den kommit tillbaka! Ska kanske gå och sätta mig framför TVn... Eller gå ut lite kanske låter bättre? Mitt hår måste bara torka ;) hehe sen har säkert glömt det.
Blabla, nu ska jag plugga matte. 

Baka.. nähe

Nu ska jag gå och baka chokladbollar, det är jag lätt värd (om du rör på sig lika mycket som jag, då kanske du också kan käka onyttigt). Ja, det var the happy news. Nu till de sämre... Jag börjar bli förkyld! :( Har ont i huvudet och i halsen, hmm tror jag skippar att baka då. No unfresh behavior in my kitchen! 
Juste.. Jag måste plugga engelska sen. 

Kallt

ååh vad kallt det är ute! Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick i en kvart liksom :/ Sitter här med en varm latte och lyssnar på musik, det är typ det jag lever på nuförtiden! Hihi.
Jag kunde såklart inte låta bli att gå till centrum istället för en friskande promenad... Jag köpte ett läppbalsam (Smashbox O-Plump, 240kr har jag för mig att den kostade på Kicks) den ska alltså göra så att man får fylligare läppar.
Så här ser den ut:
Det svider/bränns lite när man applicerar den, men det blir ett bra resultat!
Sen så provade jag en massa BHar, har haft problem med att hitta en bra storlek så kassörskan fick mäta och hålla på.. Jag har använt 70D ganska länge, men nu ska jag ha 65F. Trodde att mina bröst hade krympt för att jag har gått ner i vikt men nehe okej... Man får väl acceptera läget? Haha.
Nu ska jag plugga på konsumentköplagen, rescue me!

100223

Nu ska jag faktiskt gå ut! Jag har inte varit ute eller rört mig på två dagar hehe, kanske vore bra om jag gör det nu då. ;)Hmm tror jag ska gå till centrum och shoppa eller så går jag bara en sväng någonstans, nej jag tror jag shoppar hihi. 
Åh jag gjorde pannkakor till lunch, mums! 
Okej det här talar på att jag måste röra mig, hörs sen

God morgon

Jag är redan uppe, allt måste fixas i mitt fina hem. Själv så vaknade jag av min katt som nosade mig på näsan tills jag nös, hehe mjaau. 
Skriver lite mer senare, ska checka film! :D
Här är sötnosen...
aww

-

Idag har jag inte gjort så mycket, eller jag kunde inte göra så mycket eftersom att ingenting funkar här i Stockholm när det är snö... Haha gruppen på Facebook: "funderar på att hoppa framför tåget... nej juste det går ju inga!" hahahha!
Så jag har suttit hemma och fixat på rummet med massa papper och böcker mm. Eftersom att syrran bor i källaren så har jag hennes rum också, mycket håller på att fixas! :) 

I made it

the moneys fallin from the sky

yee

skönheten her self..
Pööösss
(det ser ut som om jag försöker trycka upp brösten.. haha ja jag vet)

100222

PLUUUUUUUUUUUGGGGG

-

Jag har verkligen blundat från verkligheten. Förut var jag som alla andra falska typer, vågade inte se verkligheten med mina egna ögon. Utan jag tolkade mig genom andras åsikter, det som sårade mig byggde jag upp som energi till att titta ner på andra. Det är precis det som får en att må dåligt, det sorgliga är att det finns kvar människor som fortfarande gör så. Det är bara för att deras inre är sämre än deras yttre och det kan vara svårt att ändra på.
Ingen kan säga att man ska förändras och hur man ska förändra sig, det är bara något personen det handlar om kan ändra.
Jag känner mig så mycket mer mänsklig nu när jag har lärt mig saker och ting, hoppas att jag verkligen inte faller tillbaka den här gången! Det finns så många grymma människor men det kan vara svårt att se.

Tjatja

Har precis ätit tacos, ska nog sätta på en film och stirra ikväll :) köpte två st, kommer inte ihåg vad dom heter :D Sen så har jag ju glass och massa fanta, tihi Martina e fet. 
I morgon ska jag va hemma och chilla, skönt att man inte behöver gå till skolan. Ska iofs in en sväng i stan..
Bloggar kanske lite senare också, pusspuss!

hih

men fy vad het man kan vara, jag sitter liksom o kollar igenom min photobooth och den har tydligen smygfotat OCH filmat! haha mjaau på mig, TEEETTTEEEE du måste se! VAKKERT.
kolla mitt underbara hår och fettoface:
ååh 8)
låt bilden tala:D

Haha

Jaha, jag duschade tydligen för länge för syrran är inte kvar hehe ;) Äh, jag har så mycket annat att göra! Stress stress.
Sen så vill jag bara skriva FYFAN till en person, jag tror du vet vem du är, det finns ingen andra chans den här gången. Jag har bara lärt mig att man inte kan lita på människor som du ;)  som andra gången när jag förlät dig för det du gjorde, hur kunde jag, ändå så gör du om det. Du borde skämmas. Jag vet faktiskt ganska mycket som inte du vet som jag kan vända emot dig, passa dig. ;)
Nej nu ska jag fixa mig och sen läsa igenom en massa papper... Hoppas dom kan leda till något!

100221

Morning sunshines! 
Nu ska jag duscha sen fixa mig dåee.. Syrran väntar desperat på mig för att vi ska shoppa, jag som brukar duscha i minst en halvtimme(?) :/
Hörs senare ;) ha det bra! NJUT av solen!
.
i morgon då jävlar.

Haha

Hahahhaha åååh visste inte att melodifestivalen visades nuförtiden? Fett bra programledare i alla fall:
Miiijaau, Måns e fan het.. Själv har man ju kramat o snackat med honom (a) han tyckte jag va trevlig och fin! ÅÅh hehehhe 8)
I kväll är även Darin med, det måste man ju nästan se! Haha nej vad töntig jag har blivit..  

Home

Idag har jag varit o shoppat med momma, jag fick med mig ett par svarta jeans eller vad man säger? Från Gina iaf, dom va snygga :D och en skitbra mascara. Säger inte vilken tihi.
Sen så var jag hemma o broderade på min slöjdsak. Finfint. Nu har har duschat och snart blir det fest om jag orkar.. Annars så ska jag hyra film och fixa andra grejer.. :)
I morgon ska jag fotas och kanske träffa Rasmus. SÅÅÅ nu är min blogg UNDERBAR!
SOMMAR.

100220

det är snöstorm och 11 minus här.. :( Fyfan vad jag längtar till Thailand! 
Jag håller på att uppdatera min data, måste fixa lite grejer.

Grattis!

ouuff min kusin vann SM-guldet idag! Grattisgrattisgrattis!
(bilden är ifrån en annan tävling han vann ;))

100219

Usch det var läskigt igår, skidor kanske inte är något för mig? Hehe... Nej men asså jag åkte lite i en svart backe (faktiskt) och några röda, men sen så tappade jag bort mig? så jag åkte med Henrik och Mickan. ;) Det var bättre för vi åkte bara gröna backar haha (a), fast det e ju lite jobbigt att man måste stava sig fram i backarna hehe. 
Jag har i alla fall träningsverk över allt, blåmärken på benen och fötterna.. 
När jag kom hem så skulle jag duscha, jag duschade men allt svartnades för ögonen och det tryckte mot bröstet och huvudet så jag satte mig ner. Sen så vaknar jag av att någon knackar på dörren, jag kunde ha dött?
Jag somnade typ halv nio hihi, fast jag sov inge bra alls.
nu ska jag fortsätta med matten. 

100217

Tjatja :)
Idag var det en jävligt tråkig dag, började med biologi och slutade med tyska.. Räcker inte det? Nej för sen så fick jag sitta på ett "möte" i en o en halvtimma + en halvtimme väntetid mellan samtalen. Haha skitkul, men man fick reda på en massa saker *tihi* alla är inte diskreta alls. ^^
I morgon ska ju jag åka skidor (ja, jag kommer äga alla..) så jag måste upp kl 5, kanske kvart över. Haha undrar hur det kommer gå, man skulle ju behöva mer sömn nu när man ska ge järnet! Man får gilla läget..
Okej lika bra att skriva varningar till alla som ska till Romme i morgon:
- Martina Major kommer vara i backen
- Hon kommer åka smidigt och snabbt (det kommer se ut som en rosablixt, jag looovar!)
- Hon kan hämnas om du kör in i henne när hon tar ut sina vackra svängar.
- Visa respekt när du hör hennes skidor glida i snön bakom dig.
Haha så, nu ska jag packa lite saker.. Har massa godis till bussresan (tydligen det alla ser fram emot)

.

fanfanfanfanfan

haha

Haha jag och frida + katten på bilden. Det vita jag sitter på är Frittes rumpa ;D klockrent

FETTODAGEN

Det viktigaste jag vet om idag är att det är semmeldagen, lika med att man får feta sig lite.. Men jag och frida ska ändå gymma ikväll så det är ingen stor skada ;) Tränar till en snygg bikinikropp inför Thailand, jag åker nämligen dit den 30 mars. Visst det blir nog inte sååå stora förändringar på den korta tiden men so what? Det är ju sommar om x antal månader!
Msn har slutat funka..? Antingen för alla eller så har någon hackat sig in på min.. :( Illa att man får panik. 
Åh på trosdag ska jag upp halv 6! Fan asså, men det kanske e värt det? Ska ju till Romme with the school, börjar bli lite nervös.. hehe. Mamma har köpt en ny skidjacka till mig, en rosa! Haha jag kommer va coolast i backen. ;)
not

yee

jobbigt internet man kan ha asså.. :( 
jaja här e dom vackra bilderna jag lovade:
tror inte ja kan va seriös på bilder ;) tihi
Tröjan är från Gina, sen ahh svarta tights..

God morgon

Okej bråttom bråttom, nu ska jag springa till skolan..
Tog en bild, men den vill tydligen inte hamna i bloggen. Fixar det sen när jag kommer hem;)

100215

SÅ nu har jag äntligen kommit hem, skolan var som vanligt. No big deal ;) 
Har jättemycket plugg just nu, måste plugga varje dag efter skolan. Lite jobbigt men måste fixa det här så jag kommer in på det gymnasiet jag vill in på. 
Hmm jag har kommit på att jag har börjat tänka mer, asså jag kan sitta på en stol och bara tänka! Helt sjukt, och det kan jag säkert göra i timmar.. Kanske därför jag ligger efter i skolan? Haha. Nej men ärligt, jag är inte så dum som alla tror :P tss. Jag är jävligt smart, allt jag gör vet jag kommer omvandlas till något bra. Så försök inte lura mig, det är jag som lurar er ;) taha kanske inte..
Jag har lärt mig ett o annat kan man säga.
 
nu ska jag återgå till att fixa musik to the party

oups

oj det var nära ögat, höll på att skriva ett ganska pinsamt inlägg om min dag. bäst att ingen får veta. hahahehe jaja nu är alla <3s dag snart över så jag ska sova, måste ju upp tidigt i morgon. back to hell dvs.
godnatt:)
wooh, statistiken har ökat ganska mycket efter två inlägg. tufft:D

100214

Idag är det alla hjärtans dag, trevligt trevligt ;) Själv så ska jag snart hoppa i badet snart med tända ljus och läsa "du äger" låter det inte bra? haha jaja alla <3s dag känns lite överskattat, antingen så ställer den massa krav eller så gör den alla singlar deprimerade... Men man kan ju alltid träna o plugga som jag o glömma bort allt ;) tss glad alla hjärtans dag alla mina kära läsare! säger men så? :)

blogg.se

ja som ni ser har jag skapat en ny blogg, hoppas den inte blir lika påhoppad som förra hehe.
alla andra blogghemsidor fungerar tydligen inte för min lilla mac, eller det blir segt så jag satsar på blogg.se

pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0